Kajian mengenai kemahiran proses sains di sekolah rendah - 236687 Sulaiman K. P. Abu Bakar (Skudai : UTM, 1999)
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Sains)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999