Faktor di antara motivasi intrinsik dan ekstrinsik ke atas penglibatan para pelajar terhadap aktiviti pendidikan luar [electronic resource] : satu kajian kes - 389083 Siti Salwa Mohamad (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Sains Sukan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009