Faktor-faktor yang mempunyai hubungan dengan pembentukan keluarga bahagia [electronic resource] : Kajian di kalangan pelajar tahun 4 fakulti pendidikan,UTM - 391597 Siti Nurfairuz Mogan; Fakulti Pendidikan (2009)
Project Paper Sarjana Muda (Sains serta Pendidikan (Pengajian Islam) - Universiti Teknologi Malaysia,2009