Persepsi pelajar tahun 4 terhadap kemahiran generik di UTM Skudai, Johor [electronic resource] - 316826 Noratna Mohammad; Fakulti Pendidikan (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Teknologi serta Pendidikan (Kejuruteraan Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009