Keberkesanan program latihan mengajar dalam menyediakan guru-guru pendidikan teknikal berdasarkan model konteks, input, proses dan produk [electronic resource] - 316931 Noorshafina Ibrahim; Azizi Yahaya; Fakulti Pendidikan (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009