Palestin kepentingannya kepada umat Islam [electronic resource] - Noor'Amirah Abdul Ghaffar; Fakulti Pendidikan (2009)
Project Paper Sarjana Muda (Sains serta Pendidikan (Pengajian Islam) - Universiti Teknologi Malaysia,2009