Pembangunan perisian multimedia berasaskan pendekatan masteri bagi mata pelajaran Fizik tingkatan empat [electronic resource] : konsep haba pendam - 342565 Noor Intan Suryani Ngatiman (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Sains dan Komputer serta Pendidikan (Fizik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009