Persepsi mahasiswa tahun akhir Ijazah Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Pengajian Islam) terhadap kahwin ketika belajar [electronic resource] : kajian di UTM Skudai - 386025 Siti Mizati Mohd. Basar; Fakulti Pendidikan (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Pengajian Islam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009