Pembinaan perisian pembelajaran berbantukan komputer (PBK) mata pelajaran matematik bertajuk nombor negatif (Operasi tambah dan tolak) - 236787 Su, Lin Feng (Skudai : UTM, 1999)
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999