Sistem kawalan pempiawaian konfigurasi [compact disc] - 440182 Muhamad Syahrul Azhar Sani (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Thesis (Sarjana Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003