Prototype development of voip steganography [electronic resource] - Abdulaleem Zaid Mohammed Al-Othman, 1981-; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2009)
Thesis (Sarjana Sains (Sains Komputer - Keselamatan Maklumat)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009