Kajian mengenai penggunaan ABM sains dikalangan guru sains di sekolah menengah rendah - 236911 Mariapan Iyaw Naidu (Skudai : UTM, 1999)
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Sains)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999