Kajian pengurusan pepejal terampai di tapak projek perumahan [electronic resource] - Wan Norhidayah Wan Muntil, author; Fakulti Kejuruteraan Awam (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004