Dam break studies [compact disc] - 334385 Izan Kazura Ismail (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Awam - Hidraul dan Hidrologi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004