Sistem penempahan meja restoran berasaskan web [electronic resource] - 244104 Lim, Dennis Chong Vui (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004