Sistem pakar penentuan penyesuaian kabel bagi sistem pendawaian elektrik Meda Engineers Sdn Bhd [electronic resource] - 332829 Muhaini Togi (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004