Aplikasi pengambilan nota untuk pocket PC [compact disc] - 333692 Dayang Wediyaharni Abang Bolhassan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004