Sistem bantuan keputusan pemilihan penyelia di Jaya Jusco [electronic resource] - 334627 Hasnita Che Mohamad Aasdik (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004