Modeling and controller design of a ball and beam balancer system [internet resouces] - 229893 Mustafa Saad Khalifa; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2009)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan Elektrik(Mekatronik dan Kawalan Automatik)) - Universiti Teknologi Malaysia,2009