Sistem infolan Perpustakaan Hospital Pakar Johor secara atas talian berasaskan web [compact disc] - 338915 Aidah Abdul Ghani (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004