Slide mode control for coupled-tanks system [electronic resources] - 230940 Alyahseh Nagi M. Askir; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2009)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan Elektrik(Mekatronik dan Kawalan Automatik)) - Universiti Teknologi Malaysia,2009