Pengecaman buah-buahan berdasarkan warna [compact disc] - 339994 Mazuin Hassim (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003