Evolutionary computation for model structure selection in system identification [electronic resource] - Md. Fahmi Abd. Samad @ Mahmood, 1977-; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2009)
Thesis (Ph.D (Kejuruteraan Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009