Intelligent active force control of a vehicle suspension system [electronic resource] - Gigih Priyandoko 403656; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal 8081 (2009)
Thesis (Ph.D (Kejuruteraan Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009