Effect of IPPS on electricity generation expansion planning & C02 emissions - 349088 Abdullah Munzir Mohd. Fauzi (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003