Groundwater study for shallow alluvium aquifer at Kota Bharu, Kelantan [electronic resource] - 247148 Nassir Bsher Madi; Fakulti Kejuruteraan Awam (2009)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Awam - Hidrologi dan Sumber Air)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009