Kesan ketebalan mortar ke atas ujian tanpa musnah [electronic resource] - 253245 Nurul Ashikin Ibenil Harjad; Fakulti Kejuruteraan Awam (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Struktur dan Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009