Penyingkiran pepejal terampai dari sampel airsisa dengan menggunakan elektrokoagulasi [electronic resource] - 259605 Mohammad Saufee Taslim; Fakulti Kejuruteraan Awam (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Alam Sekitar)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009