Implementasi steganografi menggunakan kaedah konvensional dan enkripsi [electronic resource] - 230830 Jaspreet Singh Bhuller; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2003)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003