Perlindungan litar voltan tinggi 275 kv menggunakan sistem pemutus litar satu setengah [compact disc] - 361944 Norazlan Jaafar (Skudai: Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Elektrik (Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003