Sistem kawalan inventori berkomputer di stor FSKSM, Universiti Teknologi Malaysia [electronic resource] - 362680 Widat Md. Ali (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004