Penyediaan air minuman kawalan automatik menggunakan PLC / [compact disc] - 371665 Faizal Japar (Skudai: Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik Kawalan dan Instrumentasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003