Infrared tomography [compact disc] - 371933 Noryuliati Ayop (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik-Kawalan dan Instrumentasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003