Permodelan dan simulasi sistem rangkaian Jabatan Perangkaan Malaysia menggunakan perisian COMNET III / [compact disc] - 372704 Azeze Harun (Skudai: Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003