Outdoor radio wave propagation prediction [electronic resource] - 375928 Ahmad Sabri Idris; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2004)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Telekomunikasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004