Fotodegradasi 4-nitrofenol dan 4-klorofenol dengan fotomangkin titanium dioksida, TiO2 dan zink oksida, ZnO dalam cahaya matahari [compact disc] - 273404 Shazira Sheikh Said (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Kimia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004