Dynamic branch predictor for A 32-BIT risc processor core [electronic resource] - 486969 Nadia Akmal Mohd. Warid; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2004)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004