Sistem BIST untuk pemproses RISC 8 bit [electronic resource] - 382471 Mohd. Shukri Safarudin; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2004)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004