Sistem kawalan inventori berasaskan web untuk Syarikat Womlys Bookstore Sdn. Bhd. [electronic resource] - 296480 Lee, Choo Yin (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009