Sistem pengenalpastian identiti individu keluar masuk kampus di UTM menggunakan RFID [electronic resource] - 353121 Noreffendi Eskan (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009