Policy management issues in organizations case study [electronic resource] : Universiti Teknologi Malaysia - Dahir Abdi Ga'al, 1983-; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2009)
Thesis (Sarjana Sains (Teknologi Maklumat - Pengurusan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009