A service quality assessment instrument for the bioinformatics information sources [electronic resource] - Nursyarafina Abd. Aziz, 1986-; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2009)
Thesis (Sarjana Sains (Teknologi Maklumat - Pengurusan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009