Kajian terhadap latihan yang diperlukan bagi pengurusan firma kontraktor - 234427 Zulkarnain Ayop (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Project Paper (Sarjana Muda Ukur Bahan) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000