Seminar Pemikiran Islam dan Cabaran Semasa Peringkat Kebangsaan, 23hb - 24hb April 1994, Bilik Jumaah, Universiti Teknologi Malaysia, Kuala Lumpur : [buku program] - Seminar Pemikiran Islam dan Cabaran Semasa Peringkat Kebangsaan (1994 : UTM, Kuala Lumpur); Universiti Teknologi Malaysia. Fakulti Pengurusan dan Pembangunan Sumber Manusia. Jabatan Pendidikan Islam (Kuala Lumpur : Universiti Teknologi Malaysia, 1994)
35