Transistor modeling for low noise amplifier woking AT 5.80 GHz [electronic resource] - 397859 Persadh Kumaran Nair @ Paul S/O Appoo; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2004)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004