Allowable interface slip of composite slab to achive full interaction behaviour [electronic resource] - Rohizat Ariffin, 1969-; Fakulti Kejuruteraan Awam (2010)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Awam - Struktur)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010