Sistem e-pembelajaran Bahasa Tamil tahun enam Sekolah Jenis Kebangsaan (Tamil) Jalan Haji Manan Kluang, Johor [electronic resource] - 195460 Bavani Thangarajan (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009