Pengesahan identiti menggunakan cap jari [electronic resource] - 401985 Afizi Rizauddin Arzali; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2004)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004