Sistem ampaian automatik [electronic resource] - 400153 Fauzan Ramli; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2004)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004