Sistem keselamatan automatik dan kawalan rumah secara jarak jauh berasaskan mikro pengawal MC68HC11 [compact disc] - Mohd. Ariffanan Mohd. Basri, 1981- 598168 (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Elektrik (Mekatronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003